mensenhandel.punt.nl
Inleiding
Anders dan zijn domeinnaam doet vermoeden wordt op deze website geen aandacht geschonken aan mensenhandel. Dit fenomeen is door gesubsidieerde belanghebbenden en politici zowel in aard als in omvang sterk overdreven, en heeft mede hierdoor zo in de media gedomineerd dat de echt ernstige feiten in de prostitutie minder aandacht hebben gekregen dan ze verdienen.
Daarom hier geen gejammer over loverboys, die trouwens alleen maar in Nederland schijnen voor te komen. Geen gemanipuleerde schattingen over de toename van het aantal verhandelde vrouwen met als doel nog meer subsidie los te weken maar wel aandacht voor het geweld tegen met name straatprostituees.
 
Wie naar de de feiten kijkt, ontdekt al snel dat klanten een veel grotere bedreiging voor prostituees vormen dan de pooiers.

Reacties

christel sip op 14-10-2006 23:24
ik ben de zus van jeanette sip een prostituee die vermoord is in rotterdam rijnmond de lijst hieronder bevat wel een stukje van haar de moord op een 26 jarige prostitee uit nijmegen 13-6-99 zouden jullie als ik eventueel een foto kan sturen daar intresse in hebben en die erbij wilen zetten en zouden jullie voor eventuele vragen of informatie willen bellen met mij mijn nummer is 06-******** alvast bedankt vriendelijke groet christel sip
 
Geachte Christel Sip,
 
Hartelijk bedankt voorje reactie. Ik ben blij dat ik op deze site haar nu een naam kan geven, en wellicht straks met een foto ook een gezicht. Verdere informatie over haar en haar trieste einde zal hier zeker een plaats krijgen; een korte levensbeschrijving, het verloop en groottevan het politieonderzoek. Is de moord opgelost? Zoniet, is er een opsporingsbericht met beloning verspreid ( raambiljet )?
Ik heb zojuist even gegoogled op de naam van je zus maar vond geen enkele verwijzing naar haar. Zeker als haar moordenaar niet is gevonden, lijkt het me een goede zaak als we daar samen verandering in brengen.
 
Stuur s.v.p. de aanvullende info naar mensenhandel@punt.nl Alvast bedankt.
 
Met vriendelijke groet,
 
Beheerder
 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl